Välkommen student, till morgondagens estetiska kosmetiska tandvård 2017-10-30T09:57:22+00:00

Välkommen student, till morgondagens estetiska kosmetiska tandvård

Blivande tandläkare och SACD har en sak gemensamt – morgondagen! Estetisk och kosmetisk tandvård präglas av nya landvinningar, nya tekniker och inte minst nytt tänkande. SACD leder utbildning och utveckling av det nya sättet att vårda tänder ­- och människor.

Studentmedlemskapet i SACD är mycket förmånligt. För endast 100 kronor om året är du medlem i SACD så länge som du pluggar. Medlemskapet berättigar till deltagande i SACD:s kurser och utbildningsdagar i Sverige till kraftigt reducerade priser. För endagskurser betalar ni idag 500 kr, för tvådagarskurser betingar 800 kr. Våra ordinarie kurspriser ligger ofta på 10 000 kr eller mer. Därför kan vi med stolthet säga att vårt studenterbjudande är en mycket förmånlig väg in till dentala topputbildningar. Dessutom en chans att uttöka ditt yrkesmässig nätverk.

Till dessa seminarier tar SACD framstående internationella föreläsare.

SACD bildades 2002 av ett dussintal tandläkare och tandtekniker som ville ha fortlöpande utbildning i Sverige, undervisning som fram till dess inte varit tillgänglig på hemmaplan.

SACD har år 2009 vuxit till 150 medlemmar, varav cirka en tredjedel är tandtekniker. De genomgår kontinuerlig utbildning i USA och Sverige.

SACD är en systerorganisation till AACD, The American Academy of Cosmetic Dentistry, den största internationella organisationen inom estetisk/kosmetisk tandvård med 8 000 medlemmar i 40 länder.

Bli medlem i SACD med studentrabatt

För endast 100 kronor om året kan du bli student medlem i SACD.
Till kraftigt rabatterade priser är du sedan välkommen att delta i SACD: s seminarier i estetisk-kosmetisk tandvård.

Ansök på Bli Medlem-sidan!