Dr Frank J. Milnar, Stockholm, 13-14 mars 2015,

//Dr Frank J. Milnar, Stockholm, 13-14 mars 2015,
Dr Frank J. Milnar, Stockholm, 13-14 mars 2015, 2017-10-30T09:57:10+00:00

“The illusion of Natural Esthetics. Advanced concepts in shade selection and layering” med Dr Frank J. Milnar, USA

13-14 mars 2015, Stockholm

Frank milner

Det blev en Hands-on med en mycket engagerad  föreläsare. Det var en stark konkret prägel på kursen, där Dr Milnar var mycket noga med att överföra sin kunskap till fullo. Alla deltagare lämnande kursen med nya säkra kunskaper.

Dr Frank J. Milnar har en examen från tandläkarhögskolan vid University of Minnesota. Han är en ackrediterad medlem i AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry och medlem i AACD’s ackrediteringskommitté . Dr Milnar driver en praktik på heltid  i St Paul , Minnesota som är inriktad på utseenderelaterad tandvård. Han har publicerat ett flertal artiklar om direkt applicering av compositer,  val av färgnyans och porslinsmaterial.

Han är vidare är på medlem i redaktionella expertpaneler för flera tandläkartidskrifter. Dr Milnar är en av grundarna av Minnesota Academy of Cosmetic Dentistry och föreläser ofta för tandläkare inom den amerikanska militären men även  internationellt om direkt compositfyllning , val av färgnyans och porslinsmaterial. Tidningen Minneapolis / St.Paul Magazine  har röstat fram honom som Top Dentist och valt  in honom i  Top Dentist Hall of Fame de senaste fem åren. Är vald av tidningen Dentistry Today som en av 100 tandläkare som bidrar till tandläkarutbildningens utveckling.

Dr Frank J Milnar berättade själv om sin föreläsning på en video innan föreläsningen.