Hitta rätt kurser på AACD 2020

SACD:s styrelse tipsar om kurser, boende och flyg

Det börjar bli dags att planera inför AACD 2020 i Orlando. Programmet ligger sedan länge uppe på AACD’s särskilda konferens-hemsida. Bokningen öppnar måndag 9 december kl. 15.00 svensk tid. Det lönar sig att anmäla sig snarast. Konkurrensen om platserna kan vara tuff. Särskilt Hands-On bokas ofta upp snabbt.

SACD:s styrelse tipsar

PRESIDENTENS TIPS

Instafamous med Maxim Belograd vill jag inte missa. Han är en av de nya intressanta östeuropeiska mikroskopi-tandläkarna. Accreditation Supersession blir bra om man vill vrida upp kunskapsnivån en aning. Amanda Seay, John Kois och Betty Bakeman är alltid intressanta. Miladinov Milos håller på i tre timmar. Det kan jag rekommendera som ett litet smakprov för er som missade honom i Stockholm senast.

Ulrika Nibble

SEKRETERARENS TIPS

Welcome Reception - Alltid trevligt! Workshops med Newton Fahl, David Chan, John Weston, Ralp Georg och Noburu Takahashi. Föreläsningar med Miladinov Milos, Inaki Gamborena och John Kois. Jag rekomenderar även e-lab med Sascha Hein, Game Changing med Brad Newman, Bio-emulation med Bazos och Marketing Panel. Celebrating of Excellence = FEST!

Clas Oscarsson

INKOMMANDE PRESIDENTENS TIPS

New Member/First Time Attendee, Accreditation Supersession och alla workshops.Newton Fahl, Amanda Seay, John Kois, Brett Magnusson, Scott Finley, Miladinov Milos och e-lab med Sascha Hein.

Mathias Ahl

Formaliteter

Visum

Besöket kräver ESTA-visum. Ordna detta bäst på nätet.

Flygresa

Mars är högsäsong för turism i Florida. Boka flyg och boende snarast. Det finns inget direkflyg från Sverige. SAS, Icelandair, Lufthansa, AirFrance/KLM, British Airways är bra val. Några av dem har amerikanska flygbolag som partners på del av resan.

Boende

Orlando är inte som andra städer. Man tar sig ingenstans utan bil. Glöm det här med att promenera mellan olika platser. Bäst är att bo på kongresshotellet. Väljer man andra ställen måste man ha tillgång till bil eller Uber. Det finns mängder av bra lägenhetshotell om man vill dela med flera.

Turista i Orlando

Många kanske passar på att besöka Disneyworld eller Universal Studios i Orlando. Bo i så fall på ett av hotellen inom respektive område. Då har ni i regel möjlighet att fixa VIP-pass till attraktionerna, vars köer kan vara väldigt långa ibland.

Clas Oscarsson tipsar:
• På Universal: Loews Portofino.
• På DisneyWorld: Massor av bra hotell – över 30 hotell. Min favorit är
Grand Floridian eller om man vill lyxa till det: Four Seasons.

Kom i form inför Orlando med Douglas A. Terry

SACD:s Vårkurs på Grand Hôtel ger dig den rätta känslan!

Boosta känslan för vidareutbildning, kollegial samvaro och yrkesstolthet på SACD:s Vårkurs på Grand Hôtel i Stockholm 13 - 14 mars. Dr Douglas A. Terry föreläser om nya innovativa komposittekniker och leder en Hands-on. Det vill ingen missa!