fbpx

Därför är jag medlem i SACD

Tandläkare Angela Hansson, Stockholm Medlem sedan 2016

Tandläkare Angela Hasson, Stockholm

Jag hade länge haft tankar på att gå med i SACD eftersom jag alltid har varit intresserad av estetisk tandvård. Men 2016 var tiden mogen att lära mig mer på djupet om estetisk tandvård.

Min första sacd kurs var i Göteborg, med en föreläsare som hette Dennis Wells. Det var sannerligen en wow-kurs! Verkligen en bra inledning på min SACD-bana. Det som han föreläste om – Prepless Veneers – den tekniken, hade jag aldrig ens hört talas om.

Även kursen med Michael Karlsten, Erik Lennartsson, och Przemek Seweryniak minns jag som mycket bra. Jag märkte hur mycket nytt som faktiskt hänt sedan jag gått ut tandläkarhögskolan. Jag har alltid vidareutbildat mig genom att gå  kurser, men inte så uttalat specialiserade på estetik. De tre föreläsarna var otroligt långt i framkanten. Kursen gav det senaste från alla områden. Sedan dess har jag försökt att gå på alla kurser. Kurserna håller hög nivå och alla kurser hittills har gett mig nya kunskaper och lyft mitt odontologiska tänk. Jag är nyfiken av mig.

Det är också skönt att träffa andra tandläkare som är likasinnade och känner som jag. Vi är fortfarande många som är ensampraktiker, och man behöver samarbeta för att erbjuda den bästa vården för patienterna. Kanske slå sig ihop med någon i framtiden som har samma odontologiska visioner? Nya teknologin är kapitalintensiv. 

Det är jättetrevliga arrangemang, och det är fantastiskt roligt och givande att träffa likasinnade kollegor och utbyta erfarenheter. Det är också roligt att lära känna sponsorerna. Jag tycker att det är ett väldigt, väldigt trevligt nätverk. 

 

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.