fbpx

Anmälan Douglas A. Terry

Välkommen till SACD’s första kurs under 2021 med Douglas A. Terry. ”Alla aspekter av restaurativ, protetisk och parodontal behandling. Att restaurera med flowables”.  Det är en kurs för tandläkare, tandtekniker, medarbetare och studenter.

Så här anmäler du dig:

Du registrerar din beställning, och får din faktura på e-post. Våra priser skiljer sig åt beroende på om du är tandtekniker, tandläkare eller annat. Vi ger SACD-medlemmar lägre priser. Du kan välja till eller välja bort vissa programpunkter.  Du kan anmäla flera personer på samma beställning. Inled beställningen genom att klicka på en av knapparna nedan. 

OBS! Du som har innestående kursavgift från den inställda kursen i våras fyller i det på angiven plats. 

Välkommen till SACD’s första kurs 2021 med Douglas A. Terry: ”Alla aspekter av restaurativ, protetisk och parodontal behandling. Att restaurera med flowables”.  Det är en kurs för tandläkare, tandtekniker, medarbetare och studenter.

Så här anmäler du dig:

Du registrerar din beställning, och får hem en faktura på din e-post.  Våra priser skiljer sig åt beroende på om du är tandtekniker, tandläkare eller annat. Vi ger SACD-medlemmar lägre priser. Du kan välja till eller välja bort vissa programpunkter.  Du kan anmäla flera personer på samma beställning.  Den enkla beställningsprocessen inleds genom att klicka på en av knapparna nedan. 

OBS. Du som har kursavgift innestående från  den inställda kursen i våras, fyller i det på angiven plats. 

Jag vill anmäla en: 

Problem med beställningen? Kontakta Esbjörn Börjeson på 0704-14112