AquaCare – avlägsnar biofilm, plack, tandsten, permanent och temporär cement.

FÖRELÄSNING OCH DEMONSTRATION 12 MARS 2020

Tandläkarna David Stachowicz och Draw Latif, från Östermalms Tandvård i Kristianstad har mångåriga erfarenheter av AquaCare. De vet vad den kan uträtta för modern tandvård och framför allt hur effektivt den avlägsnar biofilm. 

Tandläkarna David Stachowicz och Draw Latif, från Östermalms Tandvård i  Kristianstad har mångåriga erfarenheter av AquaCare. De vet vad den kan uträtta för modern tandvård och framför allt hur effektivt den avlägsnar biofilm.

Sedan 2006 har David jobbat med många andra typer av blästrar, även sådana  som används för preparation. Med de olika blästermedia som finns kan minimal invasiv preparation utföras på exempelvis på barntänder, kronskarvar och fissurkaries. Att avlägsna cement inför re-cementering blir en barnlek liksom profylaxblästring och avlägsnandet av plack och tandsten.

Under denna eftermiddag på Grand Hôtel – under SACD:s kurs med Dr Douglas A Terry – får du veta allt om hur AquaCare fungerar och vad den kan göra för dig och dina patienter. Du får också chansen att bekanta dig med den, prova och se hur enkelt det är att jobba med den.

DEMONSTRATIONEN ÄR GRATIS FÖR DELTAGARE PÅ DR DOUGLAS A. TERRYS  KURS.

Pris: övriga deltagare: 1900 kr inkl Get Together med mat och dryck 

BOKA NÄR DU ANMÄLER DIG ELLER KONTAKTA SACDS KOORDINATOR. 

Torsdag 12e mars 2020 15:00-19:00

SPONSOR: