AquaCare – avlägsnar biofilm, plack, tandsten, permanent och temporär cement.

FÖRELÄSNING OCH DEMONSTRATION 12 MARS 2020

Draw Latif demonstrerar AquaCare-blästern.

Tandläkarna David Stachowicz och Draw Latif, från Östermalms Tandvård i Kristianstad har mångåriga erfarenheter av AquaCare. De vet vad den kan uträtta för modern tandvård och framför allt hur effektivt den avlägsnar biofilm. 

Sedan 2006 har David jobbat med många andra typer av blästrar, även sådana  som används för preparation. Med de olika blästermedia som finns kan minimal invasiv preparation utföras på exempelvis på barntänder, kronskarvar och fissurkaries. Att avlägsna cement inför re-cementering blir en barnlek liksom profylaxblästring och avlägsnandet av plack och tandsten.

Under denna eftermiddag på Grand Hôtel visade de allt värt att veta om AquaCare. Flera besökare fick också chansen att bekanta sig med den, prova och upptäckte hur enkelt det är att jobba med den. 

AquaCare-kursen arrangerades av SACD:s sponsor DentMan.

Team DentMan

 

SPONSOR:

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.