fbpx

Därför är jag medlem i SACD

Tandläkare Charlotta Nyström, Skanör

Tandläkare Charlotta Nyström, Skanör

Jag arbetade i London tidigare i 15 år, och kom hem och kände att jag behövde ny inspiration. Jag ville hitta tillbaka till gnistan. Det var himla roliga människor i SACD. Även om man inte kände någon blev man inkluderad direkt. Jag fick ett väldigt varmt omhändertagande och välkomnande. Det var väldigt, väldigt bra föreläsare. Jag kände att jag blev inspirerad till att bli en bättre tandläkare.

Det är ju helt fantastiska människor som är med där, som jag är numera kompis med. Jag har ju varit på de flesta konferenser och har kommit in i ett sammanhang. Det är väldigt roliga, trevliga, levnadsglada människor, som är precis som jag. Jag trodde alltid att jag var den enda roliga tandläkaren. Det finns fler, det finns fler!(skratt)

Jag minns Dennis Wells, i Göteborg som berättade om prepfria fasader. På kvällen åt vi middag i Göteborgs Konstmuseum, vilket var helt fantastiskt, mitt ibland all den vackra konsten. Och vi fick en chans att prata med honom. Jättebra föreläsning, jättebra kurs, jättebra helg på alla vis. Det öppnade dörren till USA också, och det som finns där. Jag kände inte till några duktiga amerikanska kosmetiska tandläkare vid namn. Nu har jag åkt på AACD en gång per år och tagit del av inspirerade tandläkare som finns där.

www.skanorskliniken.se

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se