fbpx

Därför är jag medlem i SACD

Tandläkare Ellinor Jensen - Lindnér, Göteborg. Medlem sedan 2008.

“Jag minns inte exakt hur jag bestämde mig för att gå med, men jag har alltid gillat estetik och färg och form. Jag gick på mitt första SACD-möte i Malmö 2008. Och då blev jag helt såld på hela dealen.”

”Jag hade önskat att jag trillat på det tidigare. För det har helt och hållet förändrat mitt arbetssätt, hur jag ser på patienterna och hur jag tänker och planerar. Jag har lärt mig otroligt mycket. Jag tycker att alla unga tandläkare skall gå med i SACD.”

”Alla föreläsare har varit genomgående bra. Ibland kanske lite för mycket amerikanska ”vita tänder”. Sedan gillar jag det kollegiala, att man lär känna andra likasinnade. Dessutom har vi väldigt roligt ihop på våra möten och organisationen runt SACD är helt otrolig. Det ena ger det andra. Genom SACD gick jag vidare med Dawson-utbildningen och då lärde jag mig ännu mer.” 

” Så nu är det finare och mer genomtänkt tandvård tack vare SACD, AACD och Dawson.” ”Förr jobbade jag exempelvis inte med fotografering. Nu har jag alltid kameran till hands. Mock ups gjorde jag heller inte tidigare. Att patienten kan se slutresultatet före är ganska självklart nu. Samarbetet med tandteknikern är annorlunda och vi kommunicerar på ett helt annat vis än före SACD.”

tandklinik19.se

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.