De ger Extrakurserna i Göteborg

Välj mellan komposit och foto! Gå på Get Together utan extra kostnad

Style Italiano med Antoinette Tjäder

En eftermiddagskurs i komposit i ”Style Italiano”  ger kunskap att enkelt och systematiskt skikta upp en framtand med komposit och få ett estetiskt tilltalande resultat.

Du får både teori och praktiskt övning med tekniken på en modell. Efter kursen kan du använda dig av metoden och öva vidare på egen hand. En kurs för dig som vill börja jobba med framtandsfyllningar lite mer estetiskt, men med få material. Vi använder oss av Filtek Supreme XTE komposite från 3M.

OBS! I KURSAVGIFTEN  INGÅR ÄVEN EN BILJETT TILL VÅR GET TOGETHER SENARE PÅ KVÄLLEN

Kursledare är tandläkare Antoinette Tjäder, som driver Tandvårdshuset i Vetlanda.  Antoinette Tjäder är en rutinerad föredragshållare, som tidigare varit president för SACD.

Torsdag 10 oktober 13:00-17:00

Fotokurs med Håkan Johansson

Håkan Johansson är ett känt ansikte för SACD:s medlemmar. Hans fotokurser är alltid mycket uppskattade. Under SACDs årsmöte håller han åter en kurs i klinisk fotografering. Tyngdpunkten ligger på fotografering för SACD-ackreditering.

“Jag kommer att lära ut vad man behöver kunna om kameran. Folk känner inte till sina kameror. Men när de går därifrån så kommer samtliga medverkandes kameror vara optimalt inställda för klinisk fotografering”

Kursen blir både teoretisk och praktisk. Fokus blir på viktiga frågor som hur man hanterar bildfiler enligt SACD:s krav på format/Vilka bilder ska tas/Hur ska dessa bilder tas. Alla är välkomna. Även de som inte skall ackreditera sig. Kursen kommer att göra dem till bättre kliniska fotografer, försäkrar Håkan Johansson.

OBS! I KURSAVGIFTEN  INGÅR ÄVEN EN BILJETT TILL VÅR GET TOGETHER SENARE PÅ KVÄLLEN

Håkan Johansson är Produktansvarig Klinisk Foto på Unident AB. Han ger kurser i dental fotografering i Sverige och Danmark. 

 Torsdag 10 oktober 13:00-17:00

Åsa Lindgren & Maria Stiernstedt - The Dental Business Group​

Branschen förändras. Med Åsa och Marias pedagogik, system och metoder skapas förutsättningar att bli en av de tandvårdsaktörer som lyckas bäst. Om du som privattandläkare vill nå längre med sitt företagande, finns mycket att göra på alldeles egen hand. Dental Business Group bjuder på sina bästa tips just nu

Allt fler patienter är villiga att satsa stora pengar på att göra kosmetiska och estetiska förbättringar. Era team är drivna, smarta och hanterar dagligen komplexa problem. Ni är dessutom väldigt attraktiva för potentiella efterträdare vid generationsskiften.

Men det finns utmaningar

Ni som driver en privat tandläkarpraktik med högkvalitativ tandvård vet att det svårt att prioritera och fördela de aktiviteter, förutom de kliniska, som skall till för att lyckas bli riktigt framgångsrika. Och – de flesta av er har svårt att ta skäligt betalt. Fast ni behöver verkligen pengarna eftersom ni vill utveckla tandvården, eller hur?

Torsdag 10 oktober 17.00 – 18.00