fbpx

De ger Extrakurserna i Göteborg

Välj Håkans fotokurs, gå på Get Together utan extra kostnad

Fotokurs med Håkan Johansson

Håkan Johansson är ett känt ansikte för SACD:s medlemmar. Hans fotokurser är alltid mycket uppskattade. Under SACDs årsmöte håller han åter en kurs i klinisk fotografering. Tyngdpunkten ligger på fotografering för SACD-ackreditering.

“Jag kommer att lära ut vad man behöver kunna om kameran. Folk känner inte till sina kameror. Men när de går därifrån så kommer samtliga medverkandes kameror vara optimalt inställda för klinisk fotografering”

Kursen blir både teoretisk och praktisk. Fokus blir på viktiga frågor som hur man hanterar bildfiler enligt SACD:s krav på format/Vilka bilder ska tas/Hur ska dessa bilder tas. Alla är välkomna. Även de som inte skall ackreditera sig. Kursen kommer att göra dem till bättre kliniska fotografer, försäkrar Håkan Johansson.

OBS! I KURSAVGIFTEN  INGÅR ÄVEN EN BILJETT TILL VÅR GET TOGETHER SENARE PÅ KVÄLLEN

Håkan Johansson är Produktansvarig Klinisk Foto på Unident AB. Han ger kurser i dental fotografering i Sverige och Danmark. 

 Torsdag 10 oktober 12:00-16:00

Åsa Lindgren & Maria Stiernstedt - The Dental Business Group​

Branschen förändras. Med Åsa och Marias pedagogik, system och metoder skapas förutsättningar att bli en av de tandvårdsaktörer som lyckas bäst. Om du som privattandläkare vill nå längre med sitt företagande, finns mycket att göra på alldeles egen hand. Dental Business Group bjuder på sina bästa tips just nu

Allt fler patienter är villiga att satsa stora pengar på att göra kosmetiska och estetiska förbättringar. Era team är drivna, smarta och hanterar dagligen komplexa problem. Ni är dessutom väldigt attraktiva för potentiella efterträdare vid generationsskiften.

Men det finns utmaningar

Ni som driver en privat tandläkarpraktik med högkvalitativ tandvård vet att det svårt att prioritera och fördela de aktiviteter, förutom de kliniska, som skall till för att lyckas bli riktigt framgångsrika. Och – de flesta av er har svårt att ta skäligt betalt. Fast ni behöver verkligen pengarna eftersom ni vill utveckla tandvården, eller hur?

Torsdag 10 oktober 16.00 – 18.00

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se