fbpx

Revolutionerande nyhet! FreeVision 3D mikroskop - gör det osynliga synligt

FreeVision3D-behandling
Ergonomisk lösning
Optimal ergonomi för både dig och patienten.

Framtidens tandvård är här!

DAGS FÖR PARADIGMSKIFTE3D mikroskop

Utvecklandet av FreeVision 3D är ett revolutionerande framsteg inom tandvården, som när tandvården gick från sittande till liggande patientbehandlingar. Utmärkta visualiseringsmöjligheter som underlättar terapiplanering tillsammans med patienten.

FÖRSTORING 40x & 3D

Att arbeta med äkta 3D, med sin höga detaljrikedom, är helt överlägset mot det konventionella 2D. Med den enastående optiken hos FreeVision 3D blir alla detaljer synliga med en förstoringsgrad på upp till 40x. Ett maximalt bilddjup möjliggör därmed en extremt hög precision vid diagnostik och behandling. Det går enkelt att spela in videosekvenser och ta bilder i både 2D och 3D som kan sparas på det inbyggda minnet. Dessa kan enkelt överföras trådlöst eller via kabel till din dator.

PRECISION & ERGONOMI

FreeVision 3D med den tillhörande stora skärmen, möjliggör en helt ny nivå av ergonomi och precision. Den högupplösta skärmen återspeglar allt in i minsta detalj, med korrekt färgåtergivning och 3D (genom tillhörande 3D-glasögon). Det finns flera alternativ för att anpassa FreeVision 3D för varje klinik och behandlingsrum. Välj mellan fast montering eller på flyttbart stativ.

Detta inlägg är en del i SACD:s sponsorprogram

Innehållet är producerat av Nordenta