fbpx

Välkommen till ett fantastiskt kursår 2019

I år har vi något för alla.

Ja, i år har vi verkligen något för alla. SACDs kursår 2019 utökas till tre tillfällen.
Tre fantastiska föreläsare representerar tre olika aspekter av kosmetisk tandvård.

I vår: Otto Zuhr

Vårt kursår inleds starkt. Den världsberömde tyske tandläkaren och parodontologen Dr Otto Zuhr ger kursen Challenges and Perspectives in Oral Soft Tissue Reconstruction. Zuhr är specialiserad på estetisk parodontal och implantatmikrokirurgi. Enligt SACD-medlemmar som studerat för Zuhr, är Zuhrs kompetens och kunskap på en nivå över alla andra inom expertområdet. Förvänta dig en aktiv föreläsare och en grundläggande genomgång av principer, indikationer och kliniska tekniker.  Observera att kursen startar på en ONSDAG och avslutas på en fredag. 

14-15 Mars i Stockholm

Efter sommaren: Miladinov Milos

En kurs för oss inom professionen med ett verkligt fotointresse. Det är den rumänske fotografen Miladinov Milos som gästar SACD. Förmodligen har du redan sett hans lekfulla, estetiskt tilltalande bilder. De är mycket spridda i tandvårdkretsar. Är du redo för ett tekniskt och kreativt kunskapslyft? Inled hösten med tre dagar helt tillägnade dental fotografering.  Antalet deltagare är begränsat till 20. Anmälan öppnar inom kort, så håll utkik i SACDs medier.

26-28 september i Stockholm

I höst: Didier Dietschi

Dr Didier Dietschi är en internationell föredragshållare inom fältet adhesiva material och restaureringar. Dietschi doktorerade 2003 vid ACTA-universitetet i Amsterdam. Han är idag huvudföreläsare vid Geneves universitet samt adjungerad professor vid Case Western University i Cleveland, USA. Han har skrivit över 100 vetenskapliga artiklar. När han inte föreläser, driver han kliniken The Geneva Smile Center hemma i  Geneve.

11-12 Oktober i Göteborg

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se