fbpx

Marskursen inställd!

Pandemin, som bara för ett par månader sedan såg ut att klinga av, har som bekant vaknat till liv och härjar nu för fullt. Att detta spelat oss och hela vår omvärld ett spratt kan alla förstå.

Den kraftigt ökade smittspridningen och karantänveckorna som därmed också uppstår lamslår samhället och skapar en stor osäkerhet inför de kommande veckorna. Detta har medfört att för få anmält sig till kursen.

Styrelsen har därför beslutat att ställa in kursen Analogue vs. Digital Dentistry, med Nazariy Mykhaylyuk, som var planerad till 17 – 19 mars. Vi räknar dock med att återkomma med denna utomordentligt intressanta kurs vid senare tillfälle.

Det är vår förhoppning att ni alla har förståelse för vårt beslut.

Nu laddar vi om med full kraft inför Jason Smithsons kurs på Park Avenue Hotel i Göteborg. Jason föreläser 13 – 14 maj. Kursen heter Contemporary Ceramic Restorations-Preparation of Anterior Teeth.

I höst går vårt 20-årsjubileum av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. Det blir en uppdaterad version av en närmast klassisk SACD-kurs med Przemek Seweryniak, Erik Lennartsson och Michael Karlstén. Vi hoppas kunna backa upp denna mycket efterfrågade kurs med en stor galafest.