fbpx

De underhåller på Jubileum 2022

Svenska underhållare i toppklass

De är alla fullblodsproffs. Medan föreläsarna kan leenden, kan våra underhållare skratt, jubel och sång. Alla är taggade och laddade inför jubileet! 

"Cups and Balls" med Jacob The Magician

I somras utmärkte sig Jakob Schenström – mer känd som Jacob The Magician – med att knipa andraplatsen på trolleri-VM i Kanada.

”Min akt är det klassiska bägarspelet, även känt som cups and balls, i en ny tappning, berättar Jacob. I originalet brukar det vara tre bägare och publiken ska hålla koll på bollarna, och i slutet kommer det kanske fram en frukt under bägaren. Jag gjorde i stället numret med bara en bägare och ett genomskinligt glas, vilket gör det mycket svårare för mig”, sa Jakob till Expressen.

Kanske just du blir den som Jakob tar upp på scenen? Kanske söker Jacob ut dig i publiken. Då är det läge att hålla koll på glasen! Du vill väl inte att din fina drink förvandlas till en frukt?

Jacob the Magician framträder på Get Together 20 oktober, samt på Morning Session 21 oktober.

Peppad och stolt Kristofer Greczula

I februari släppte Kristofer Greczula sitt första soloalbum och for på Sverige-turné. Under 2022 har vi sett honom på TV och hört hans låtar på radio. 20 oktober släpper han in oss i sin värld:   

”Jag är så peppad och stolt över de här låtarna – det känns genuint och verkligen som mig. Man kommer komma in i min värld och för mig känns det här som början på någonting större”, säger Kristofer Greczula själv om debutalbumet.

Kristofer Greczula  framträder på Get Together 20 oktober, samt på Morning Session 21 oktober.

Kärt återseende med Isaac & The Soul Company

2022 har varit ett bra år Isaac och hans Soul Company. De gjorde bland annat ett minnesvärt framträdande hos Lotta på Liseberg. SACD har anlitat dem tidigare och vet vad de går för. Skönt att fler upptäckt bandets fenomenala spelglädje.

Isaac & The Soul Company samtalar med tandtekniker Olivia Lill på SACD-kurs på Grand Hôtel 2018.

”Vårt band har alltid byggt på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de för en sekund glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen. Nu lägger vi in ytterligare en växel! Mer kaos, mer soulpunk, mer svett, mer drag och ännu mer egen musik. Mer av oss helt enkelt.”

Isaac & The Soul Company framträder på SACD:s galamiddag 21 oktober.

Buskörning med David Hellenius

Välkände David Hellenius är kvällens värd under vår Get-together 20 oktober. Förhoppningsvis tar han taxi till Grand den kvällen. Under sommaren har han nämligen spelat in ny svensk actionkomedi som heter ”Ett sista race”.

”Filmen handlar om streetracing-legenden Dennis (David Hellenius) som levt hela sitt liv på fel sida lagen. Efter att ha försummat sitt äktenskap och varit frånvarande större delen i sin 16-åriga dotter Hannas liv bestämmer sig Dennis för att börja leva ett ansvarsfullt och stilla liv. Något som snabbt avbryts när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern.”

Källa: Wikipedia