fbpx

Giving Your Patients Something to Smile About​

Modern teknik skapar estetiska framtandsfyllningar Dr. Ron Jackson från Middleburg, Virgina, USA. På Elite Hotel Marina Tower, Stockholm 14-15 mars.

SACD kurs
Dr Ron Jackson

Material och tekniker har under de senaste åren genomgått betydande utveckling och för tandläkaren är det en utmaning att hålla kunskapen aktuell. Dessutom har patientens önskemål och krav på estetiken ökat. Att återställa framtänder med en enda nyans och opacitet är inte längre acceptabelt. Ron Jacksons föreläsning ”Modern teknik skapar estetiska framtandsfyllningar” gick igenom hur man kan bygga upp en estetiskt tilltalande framtandsfyllning med hjälp av komposit som står upp mot patienternas önskemål.

Composite Artistry – Simplified.
Denna Hands-On kurs gav deltagarna tekniken att med ett modernt kompositsystem utföra vackra, naturtrogna och osynliga fyllningar. Deltagarna utförde en klass IV fyllning och tränade verklighetstrogen restaurering samt kosmetisk förbättring med komposit.

Master Workshop “IPS e.max 2014 finale”

Dr Oliver Brix

SACD i samarbete med Ivoclar Vivadent anordnade till workshop för tandtekniker med tandläkare Oliver Brix i Stockholm den 14-15 mars 2014.