Hon vann den Rosa Bibeln

Tävling inför kursen med Dr Otto Zuhr

Tandläkare Denise Abidji vann den Rosa Bibeln i SACDs tävling. 

Inför kursen med Dr Otto Zuhr 12-14 mars 2019 utlyste SACD en tävling. Istället för att lotta ut boken, bestämde vi oss för att låta de tävlande motivera varför de borde vinna. Det kom många slagfärdiga och roliga svar.

Det var Denise enkla och geniala formulering som vann boken.

”Jag har velat ha den här boken väldigt länge! I mitt arbete som parodontolog så ser jag väldigt mycket upp till Otto Zuhr. Att vinna hans fenomenala rosa mjukvävnadsbibel vore helt fantastiskt!”

Den Rosa Bibeln är smeknamnet på boken Otto Zuhr och Marc Hürzelers stora verk om dental mikrokirurgi. Boken fick sin rosa färg av Otto Zuhrs dotter. Otto Zuhr betonade själv på kursen att han aldrig omnämnt den som en bibel.  

Boken är hursomhelst ett standardverk inom dental mikrokirurgi,  som finns översatt till flera språk. På engelska heter den Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery: A Microsurgical Approach. 

Läs mer om Denise Abidji på abadjispecialisttandvard.com/

 

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.