fbpx

Injectables All The Way

Teoretisk grundkurs. Estetiska injektionsbehandlingar med Botulinumtoxin A. Med Carina Gamborg.

Clear Aligners och Injectables - En minimalinvasiv allians.
Med Cecilia Ömo och Nayroz Ockell

Ellery Beach House, Lidingö, 17-18 maj 2024

Minimalinvasivt Med Clear Aligners och Injectables
- En minimalinvasiv allians.

En kurs med Nayroz Ockell och Cecilia Ömo. Med Hands-on

Två av Sveriges mest populära föreläsare ger en uppdaterad och koncentrerad version av Advanced Aligner Orthodontics and Injectables.

“Tanken med den här kursen  är att förmedla – och visa – hur man med hjälp av  Clear Aligners – alltså ortodonti – flyttar på tänderna istället för att ta bort eller kapa dem.  Och att man finaliserar fallet med enkel komposit, som alla tandläkare manövrerar: Med Injection moulding. 

Cecilia Ömo

Ackrediterad hos AACD – American Academy of Cosmetic Dentistry och hos SACD. Kursgivare åt flera ortodontiska företag, bl.a GC, VOCO och Dentman. Författare till boken “Estetisk Tandvård”, Sveriges enda bok riktad åt professionen inom specialiseringen estetik.

 

.Nayroz Ockell

Nayroz är specialist – övertandläkare – inom ortodonti. Lärare på tandläkarutbildningen vid Göteborgs Universitet. Arbetat som klinikchef för en specialistklinik i ortodonti.

Teoretisk grundkurs. Estetiska injektionsbehandlingar med Botulinumtoxin A.

Kurs med Carina Gamborg

Carina Gamborg var en av de första i Skandinavien som började arbeta med estetiska injektioner i början av 1997. Hon var även med om att starta några av de första privata estetiska klinikerna i Sverige.

Hennes bakgrund är legitimerad specialistsjuksköterska inom intensivvård och anestesi.  Carina Gamborg har haft ansvars- och chefspositioner, till exempel i många år på Art Clinic, som är en av Sveriges ledande specialistkliniker.

Anlitad av läkemedelsföretag

Sedan 2001 anlitas hon som utbildare och föreläsare bland annat för läkemedelsbolaget Galderma (tidigare Q-med). Carina har genom åren utbildat många läkare, tandläkare och sjuksköterskor i Norden gällande estetiska injektionsbehandlingar.

Bok om estetiska injektioner

I oktober 2019 gav Carina ut en lärobok för leg. läkare, leg. tandläkare och leg. sjuksköterskor som arbetar med estetiska injektioner. Boken heter ”HA Fillers & Botulinumtoxin A behandlingar- Klinisk behandlingsguide” (uppdaterad utgåva av boken kom i februari 2022).

Mer om Carina på:  https://www.gamborgmeducation.se/

Ellery Beach House

Beach Resort på Lidingö

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se