fbpx

SPONSORER

SACD och sponsorer är en god symbios.  Sponsorerna är med på SACD:s kurser och ger ett omedelbart perspektiv på det som sägs i föreläsningssalarna. Våra kursdeltagare får professionell hjälp av kunniga representanter.  Sponsorerna når ett unikt segment av dedikerade tandläkare.

DÄRFÖR ÄR VI SPONSORER TILL SACD

SACD SPONSORER 2024

GULD

Nya trender och produkter kommer ofta in i Sverige via oss. DentMan AB har varit först många gånger med nydanande produkter som: Ets i Jumbospruta (Stevenson Blue Etch Jumbo) Flytande komposit (Revolution) Sadelstolar (Salli) Sektionsmatriser (Palodent, ComposiTight, Triodent och SMS) Endodontisk Crown-Downteknik (McSpadden. NT Co., McXim) Plasma härdljus (Apollo) LED härdljus (E-light) Datastyrd anestesidoserare (The Wand) Extraktionstänger nytt koncept (Physics Forceps) Matriser för direkta kompositfasader (Uveneer) Transparenta sektionsmatriser (Bioclear) Strips i bygel (ContacEZ) Kombibläster för multianvändning (AquaCare) Covid-19 Antigen-test

Så här har vi verkat i 29 år och ser fram emot de kommande.

dentman.se

Directa AB och är ett svenskt dentalföretag grundat 1916. Sedan starten har Directa hjälpt tandvården med medicintekniska produkter med målet att förenkla det dagliga kliniska arbetet. Directas produkter utvecklas och utvärderas av ett utvalt team med högkvalificerade svenska och internationella tandläkare, allt för att kunna erbjuda det bästa till marknaden. Med kända produkter så som till exempel Calasept, Luxator, ProphyCare och PractiPal så har produktsortimentet på senare år utvidgats till att nu även innehålla välkända och högkvalitativa produkter från Troll, Sendoline, ContacEZ och Ceramir. Var av den senaste lansering är Ceramir CAD/CAM BLOCKS och Ceramir Pediatric Crowns.

Directa AB är ett av de snabbast växande dentalföretagen i Norden, med aktiv försäljning i över 90 länder. Directa AB är en del av DirectaDentalGroup som idag även består av J.H. Orsing, Topdental, Parkell, Ronvig och Kohler.

directadental.com

NORDENTIC

MAKING SCANDINAVIA SMILE! 11 dentallab En strävan!
Någon får sin vardag tillbaka efter en lång tid av smärta. Någon kan äntligen äta utan obehag. Någon vågar le igen. Vi gör det möjligt. Och det driver oss framåt.

Nordentic vill göra mer av det unika hantverkskunnande som finns hos de skandinaviska dentallabben. Skapa nya samarbeten, investera i ny teknik, höja kompetensen och erbjuda bättre service.

Nordentic är 11 dentallabb, drivna av en gemensam mission: Vi ska få Skandinavien att le.


nordentic.com

SILVER

Företaget som varit synonymt med kvalitet och smarta dentala lösningar i över 30 år. Swede Dental kan ge Dig och Din klinik alla förutsättningar att ligga längst fram vad gäller instrument, teknik och nu laser för en modern tandläkare och detta till högsta möjliga kvalitet. Vårt breda utbud från världens främsta tillverkare av kirurgiska instrument, samt vår drivkraft att alltid leta upp dom senaste nyheterna, och fördjupa oss i dess funktioner, gör att vi har hjälpt andra och kan hjälpa Dig att finna rätt produkt. Detta oavsett inom vilket område av ”Tandläkeriet” Du arbetar i.

swededental.se

Straumann® stands for premium Swiss quality, precision and innovation delivering confidence in dentistry, backed by the largest global scientific network. As the global leader in implantology, we deliver cutting-edge innovations that are regarded as industry benchmarks and disruptive technological breakthroughs, supported by long-term scientific evidence. We push the boundaries to enable the next generation of dental care.

straumann.com

Dentalmind scannar marknaden på innovativa kvalitetsprodukter. Vårt sortiment är brett och komplett, med allt från avancerade digitala lösningar och kirurgiska instrument till förbrukningsvaror. Smarta produkter som gör tandvårdskliniken lite bättre.

dentalmind.com/

Distriktstandvården grundades 2010 efter ett politiskt beslut som innebar att Folktandvården skulle avyttra 10 kliniker till en privat aktör. Detta för att öka konkurrensen på tandvårdsmarknaden och ge patienten fler valmöjligheter till tandvård.

Idag är Distriktstandvården en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm.

distriktstandvarden.se/

Medical Finance startade 2004 och är ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av vård. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med förmånliga och transparenta lånevillkor, och idag samarbetar vi med över 200 kliniker i Sverige. Medical Finance är ett varumärke som ingår i Serafim Finans AB; ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

medicalfinance.se/

DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har ca 80 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm. Bolaget omsätter ca 400 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ca 210 bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 22 miljarder SEK samt har 6 500 anställda

dabdental.se/

Tandisappen är ett molnbaserat system speciellt framtaget för behoven hos dentallabb. Systemet skapar ordning och reda på labbet. Tidsbesparingarna som de olika modulerna i Tandisappen erbjuder leder till ökad produktion i labbet!

Slipp handskrivna ordersedlar och excellistor, all produktionsdata finns samlad i Tandisappen. Spara tid genom att slippa ringa tandläkare, tandtekniker och tandläkare chattar enkelt med varandra direkt i systemet.

tandisappen.se

VILL DU OCKSÅ
SPONSRA SACD?

Kontakta Anna Pettersson

SACD:s sponsoransvariga Anna Pettersson: anna@sacd.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Mattias Larsson Aqua Dental, Stockholm mattias.lasrsson@aquadental.se

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se