Därför är jag medlem i SACD

Tandläkare Katarina Skodra, Stockholm

”När jag gick med hade jag just köpt Cecilia Ömos bok. Den var mycket inspirerande. Det var början. Jag siktade på att gå på kursen med Douglas Terry, som tyvärr blev inställd. 

Javier Tapia i Malmö var min första kurs. Det var fantastiskt och det var jätteroligt under dagarna i Malmö på hans föreläsning. Han förklarade saker på ett väldigt bra sätt. Man ser allt med andra ögon nu. Jag har varit på massor med föreläsningar om färg och färgtagning, men ingen förklarade på ett så pass bra sätt.

Jag är medlem just därför att SACD tar in sådana duktiga föreläsare. Man lär sig av de bästa. Och man får lära sig av andra duktiga kollegor som också är där. ”

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.