fbpx

Inför kursen med Dr Nazariy Mykhaylyuk:

Mikroskopet som arbetsredskap

Större precision

Mikroskopet ger en förstorad bild av tänder och tandkött. Tandläkaren ser detaljer som skulle vara omöjliga att upptäcka med blotta ögat. Det bli lättare att identifiera och behandla problem såsom sprickor.

Lägre grad av invasiva behandlingar

Den förbättrade synen som mikroskopet ger, gör att fler behandlingar kan göras helt eller delvis vävnadsbevarande.

Bättre resultat

Bättre syn, ger bättre precision. Rätt använt leder det till bättre behandlingsresultat och minskad risk för komplikationer. Det ger i sin tur färre uppföljningsbesök och kortare återhämtningstid för patienten.

Förbättrad patientkomfort

Mindre invasiva ingrepp betyder minskat obehag för patienten. Dessutom kan användningen av mikroskopet hjälpa tandläkare att identifiera och behandla problem tidigare, innan de blir allvarliga. När det gäller rent estetiska behandlingar, hjälper mikroskopet tandläkaren att bevara tandstruktur för fasader. Tandläkaren får också möjlighet att välja icke-invasiva bindningstekniker.

Större precision vid preppning

När du preppar tänder för procedurer som fasader eller kronor, kan mikroskopet ge en mer detaljerad och exakt bild av tandstrukturen. Detta kan hjälpa tandläkaren att bara ta bort den nödvändiga mängden tandstruktur.

Bättre resultat med kompositbindning

Bättre precisionen, förbättrar och förenklar bondingen. Det blir lättare att uppnå ett naturligt resultat och att matcha färgen och strukturen på de omgivande tänderna.

Förbättrad placering av implantat

Med mikroskopet kan tandläkaren placera implantatet med större precision i fråga om position och vinkel, vilket kan bidra till att säkerställa optimal funktion och estetik.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Mattias Larsson Aqua Dental, Stockholm mattias.lasrsson@aquadental.se

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se