fbpx

Den ultimata Smile Design-kursen! Visa dina patienter ett realistiskt, framtida leende

Przemek Seweryniak och Kate Brantvik

Klara Strand, Stockholm 18 februari 2022

Både klinikens yngre och äldre patienter drömmer ofta om att förbättra sina leenden. Men de flesta patienter vill se ett förslag på det färdiga resultatet innan de fattar ett beslut. Det är trots allt ofta ett stort och dyrt steg för patienten. Därför är det viktigt att stämma av förväntningarna. 

Stäm av patientens förväntning

 Med 3Shapes Smile Design kombinerat med det svenskutvecklade Fabulous Smile Design-systemet kan tandläkare visa patienter ett framtida leende och simulera det potentiella resultatet av behandlingen med 3Shapes Smile Design App.

Enkel design med smartphone

Ta ett foto av din patients ansikte med en smartphone och designa det nya leendet på några minuter. Självklart med hänsyn till patientens individuella preferenser. Att ha god insikt i de digitala arbetsflödena gör behandlingarna mer förutsägbara, effektiva och lönsamma. Tandteknikerna Kate Brantvik och Przemek Seweryniak, utvecklarna av ”Fabulous Smiles”, som är en del av 3Shapes Smile Design App, visar i kursen hur man använder hela det digitala arbetsflödet och integrerar applikationen i det dagliga arbetet med patienter, från enkla fall till de mest komplicerade.

Hands-on för direkt tillämpning

I Hands-on-delen vägleds deltagarna genom hela arbetsflödet och får prova på att designa leenden själv med hjälp av tekniken. Vi inleder programmet med en fotosession med den professionella och digitala specialisten, fotografen och tandteknikern Kate Brantvik. Vi kommer arbeta med en Live patient och ni kommer att få följa hela arbetsgången från analys till en Mock-up testad på patienten.

En kurs för hela mottagningen

Kursen passar samtliga i det dentala teamet, såväl tandläkare, tandtekniker som tandsköterskor med intresse för digitala arbetsflöden. Välkomna!

Den ultimata kursen i Smile Design

Presentera patientens framtida leende med hjälp av 3Shapes Smile Design App

Föreläsare: Kate Brantvik & Przemek Seweryniak
Klara Strand Företagscenter, Klarabergsviadukten 90, Stockholm. Lokal: S:ta Clara

09:00 – 10:00 Intro – Fabsmile Konceptet – Foto och Scan av Patient 
10:00 – 10:15 Förmiddagspaus
10:15 – 10:45 Genomgång av 3Shape Smile Design och Smile Design på patienten
10:45 – 12:15 Digital uppvaxning – Kate. Fabulous Smiles – Föreläsning Przemek
12:15 – 13:15 Lunch
13:15 – 14:15 Terapiplanering & Smile Design – Föreläsning
14:15 – 14:30 Eftermiddagspaus
14:30 – 15:30 Framställning av Trial Smile på patienten
15:30 – 16:00 Sammanfattning och avslutning

Kaffe, förfriskningar och lunch ingår i kursavgiften.  Priset gäller per person  oavsett yrkeskategori eller medlemskap i SACD.

ANMÄLAN

DEN ULTIMATA KURSEN I SMILE DESIGN

Pris 4000 kr exkl moms per deltagare

  VILLKOR:
  Anmälan är bindade. Inbetald kursavgift kan återbetalas genom avbokning på e-post info@sacd.se Avbokning måste ske senast tre veckor före kursstart. En administrationsavgift á 900 kr tas ut av mottagaren. Avbokningar tre veckor före kursstart beaktas inte och full kursavgift debiteras anmälaren.

  Dina personuppgifter kommer att användas för att genomföra ditt köp. Vill du läsa mer om GDPR och hur vi hanterar dina personuppgifter klicka här: integritetspolicy.
  Vad god läs igenom våra villkor och ge oss ditt samtycke för att avsluta ditt köp.

  Fabolous Smiles - Boken

  Analog bok, mjukvara och bibliotek i 3Shapes olika program. Faboulous Smiles är ett helhetskoncept.
  Läs mer på fabsmilesbook.com