fbpx

Sascha Hein

KURS+HANDS ON

Klara Strand, 6 september 2024

En av Europas främsta  inom tandteknik gästar SACD. Välkommen till en dagskurs med en föreläsare som tagit sig hela vägen från Australien enbart för detta!

I likhet med de andra medlemmarna i Bio Emulation Group är Sascha Hein en eftertraktad föreläsare och kursgivare. De flesta känner också till hans många  uppdrag för industrin. Han är flitigt anlitad av flera stora företag, och ger föreläsningar åt dem. Hein  hjälpte till att utveckla konceptet eLab för optimal färgtagning.

Sascha utbildade sig till tandtekniker i Tyskland och fördjupade senare sina kunskaper genom att studera keramisk modellering hos Kuwata Masahiro i Tokyo. Han återvände från Japan för att slutföra diplomet German Master Dental Technician vid Masterskolan i Freiburg.

Sascha har arbetat i bland annat Tyskland, Italien, Schweiz och Förenade Arabemiraten. Idag bor och arbetar han i Australien, där han grundade tandestetiklaboratoriet Oral Aesthetics Perth. Sascha är vidare medlem i redaktionsrådet för den tyska tidskriften Quintessence of Dental Technology och skriver regelbundet artiklar i facktidskrifter.

Ta med egen kamera!

KONTAKTA OSS

Anmälan öppnar snart!

Bli underrättad när anmälan öppnar!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.