fbpx

Därför är jag medlem i SACD

Tandläkare Tove Franzén, Stockholm

Tandläkare Tove Franzen

Vi brukar försöka gå varje år. Vi är väldigt intresserade av vidareutbildning och det finns alltid små godbitar man kan plocka ifrån. Det är väldigt bra föreläsare och sådana föreläsare som intresserar oss.”


– Jag är medlem för att få information och möjlighet till vidareutbildning. De erbjuder bra föreläsare och spännande föreläsningar som faktiskt vem som helst kan hitta bra information i; nybörjare liksom avancerade. Det finns alltid något för någon.


– SACD är ju kanske en lite mindre förening. När man går på stora Riksstämman är det mer anonymt. Det är väldigt trevligt på så sätt, att man känner kollegorna som är med. Man har träffat dem förut och samtalat. Det är kul att träffa kollegor som är intresserade och tänker på samma sätt.


Är SACD en ”klubb för infördes beundran”, som vissa vill hävda?

– Absolut inte! SACD välkomnar ju alla. Det är alldeles för få här. Gärna fler som visar intresse och vidareutbildar sig. Jag tycker att SACD är de som har mest fokus på funktion och estetik.


Är det någon föreläsning du minns extra väl?

– Varje föreläsning är otroligt bra och varje föreläsare lämnar alltid sina spår. Lukasz Lassmann var väldigt intressant. Han förenade väldigt mycket information om olika sätt att se på saker och ting och framförde den informationen otroligt bra.

Medlemskap i SACD gör dig ständigt uppdaterad. Och du får ett fantastiskt nätverk på köpet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Mattias Larsson Aqua Dental, Stockholm mattias.lasrsson@aquadental.se

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se