fbpx

Tema funktion

Przemek Seweryniak, Sverige
Ian Buckle, UK

Klara Strand, Stockholm 16 mars

Två rutinerade föreläsare inleder SACD:s kurssäsong. Välkommen till en kort men intensiv kurs: En dag, en tandläkare och en tandtekniker. Temat är funktion. SACD är stolta över att kunna presentera Ian Buckle och Przemek Seweryniak. 

Dr Ian Buckle

Tandläkare Ian Buckle har länge specialiserat sig på kosmetisk och restaurativ tandvård. Buckle är känd för sin holistiska syn på tandbehandling, som fokuserar på patientens övergripande hälsa och välbefinnande, inte bara det aktuella tandproblemet.

Buckle har över 30 års erfarenhet från tandvård och har behandlat många högprofilerade patienter, inklusive kungligheter. Han anses vara en expert inom sitt område och inbjuds ofta att tala vid nationella och internationella tandläkarkonferenser.

Många svenska tandläkare har besökt utbildningscentret The Dawson Academy UK, som han grundade. När han inte arbetar i sin tandläkarpraktik eller undervisar, är Buckle också aktivt engagerad forskning. Han finns publicerad i flera tandläkartidskrifter. Han är medlem i både American Academy of Cosmetic Dentistry och British Academy of Cosmetic Dentistry.

Przemek Seweryniak, DTG

Tandtekniker Przemek Seweryniak är en väl känd person i SACD-sammanhang. När Przemek föreläser är det alltid ett stort intresse.

Var med redan från början 2002 som grundare av SACD. Idag är inta bara ackrediterad medlem, han sitter även med i SACD:s ackrediteringskommitté. Men Przemek har gott om meriter utanför SACD. Som ende tandtekniker från Skandinavien är han certifierad i European Society of Cosmetic Dentistry.

Vid 23 års ålder grundade han det tandtekniska laboratoriet Cosmodent  i Malmö. Cosmodent är nu ett av de mest välrenommerade tandtekniska laboratorierna i Sverige. Flera av tjänsterna de erbjuder, är de ensamma om i Sverige att kunna erbjuda.

Som ende svenske tandtekniker har han mottagit tre guld- och två  silvermedaljer i AACD:s årliga Smile Gallery-tävling. AACD – American Academy of Cosmetic Dentistry och deras Smile Gallery-tävling hålls årligen med deltagare från hela världen.

KONTAKTA OSS

Anmälan öppnar snart!

Bli underrättad när anmälan öppnar!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.