fbpx

Unlocking Functional Aesthetics: A Complete Journey into Digital Dentistry

Przemek Seweryniak, Sverige & Ian Buckle, UK

Klara Strand, Stockholm 16 mars

Två rutinerade föreläsare inledde SACD:s kurssäsong 2024. Det blev en kort, men en kort men intensiv kurs: En dag, en tandläkare och en tandtekniker. Temat var funktion.

Unlocking Functional Aesthetics: A Complete Journey into Digital Dentistry  integrerade toppmodern digital teknik med tidlösa principer om funktionell estetik.

Denna intensiva endagskursen trängde djupt ned i synergierna mellan digital diagnostik, behandlingsplanering och estetisk design. Både erfarena kliniker eller nybörjare på området fick värdefulla insikter om hur man skapar vackra, funktionella och harmoniska leenden

De två branschledare visade man friktionsfritt kombinerar digital skanning, CAD/CAM och 3D-utskrifter med etablerade metoder för att uppnå enastående patientnöjdhet.

Dr Ian Buckle

Tandläkare Ian Buckle har länge specialiserat sig på kosmetisk och restaurativ tandvård. Buckle är känd för sin holistiska syn på tandbehandling, som fokuserar på patientens övergripande hälsa och välbefinnande, inte bara det aktuella tandproblemet.

Buckle har över 30 års erfarenhet från tandvård och har behandlat många högprofilerade patienter, inklusive kungligheter. Han anses vara en expert inom sitt område och inbjuds ofta att tala vid nationella och internationella tandläkarkonferenser.

Många svenska tandläkare har besökt utbildningscentret The Dawson Academy UK, som han grundade. När han inte arbetar i sin tandläkarpraktik eller undervisar, är Buckle också aktivt engagerad forskning. Han finns publicerad i flera tandläkartidskrifter. Han är medlem i både American Academy of Cosmetic Dentistry och British Academy of Cosmetic Dentistry.

Przemek Seweryniak, DTG

Tandtekniker Przemek Seweryniak är en väl känd person i SACD-sammanhang. När Przemek föreläser är det alltid ett stort intresse.

Var med redan från början 2002 som grundare av SACD. Idag är inta bara ackrediterad medlem, han sitter även med i SACD:s ackrediteringskommitté. Men Przemek har gott om meriter utanför SACD. Som ende tandtekniker från Skandinavien är han certifierad i European Society of Cosmetic Dentistry.

Vid 23 års ålder grundade han det tandtekniska laboratoriet Cosmodent  i Malmö. Cosmodent är nu ett av de mest välrenommerade tandtekniska laboratorierna i Sverige. Flera av tjänsterna de erbjuder, är de ensamma om i Sverige att kunna erbjuda.

Som ende svenske tandtekniker har han mottagit tre guld- och två  silvermedaljer i AACD:s årliga Smile Gallery-tävling. AACD – American Academy of Cosmetic Dentistry och deras Smile Gallery-tävling hålls årligen med deltagare från hela världen.

KONTAKTA OSS

Anmälan öppnar snart!

Bli underrättad när anmälan öppnar!

ANMÄLAN

Unlocking Functional Aesthetics: A Complete Journey into Digital Dentistry
Przemek Seweryniak, Sverige & Ian Buckle, UK

Klara Strand, Stockholm 16 mars

Kursen börjar kl. 08.45 och håller på till kl. 17.15

Lunch samt fika under förmiddag och eftermiddag ingår i kursavgiften. 

 

Fyll i formuläret nedan. En faktura kommer att skickas till er. Sista anmälningsdag: 24 februari. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Mattias Larsson Aqua Dental, Stockholm mattias.lasrsson@aquadental.se

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se