fbpx

Galip Gürel, Malmö, November 2014: Att hantera komplexa estetiska fall: Tekniker, behandlingsplanering och kommunikation

Årsmöteskursen med Dr. Galip Gürel blev en storartad tvådagarsfinal på SACD-året.

Finalen gick i leendets tecken. Inte bara visade Dr. Gürel en serie perfekta leenden inklusive förhistoria, behandlingsstrategier och terapival, hans positiva föreläsning framkallade också glada leenden i auditoriet. Dr. Gürels föreläsning var mästerlig, budskapen klara och föredömligt illustrerade av ett elegant bildspel. Hans unika förmåga att kommunicera sitt budskap är en viktig orsak till att hans innovativa arbetsmetoder har accepterats och används världen över. Tala om att få pjäsen över rampen!
Dr. Galip Gürel intervjuades av Past President Thomas Rosenberg.

Dr. Galip Gürel ser in i framtiden

Han är en legendar inte bara som tandläkare, tandtekniker och läroboksförfattare utan också som innovatör inom estetisk tandvård. Mot slutet av första undervisningsdagen lyfte Dr. Gürel på förlåten till sin nästa uppfinning; morgondagens digitaliserade sätt att försköna tänder bestående av ett ”mini-labb”, en läsare i patientens mun i kommunikation med en extern cad-cam utrustning och annan teknik. – Konsekvent digitaliserad kommunikation kommer att lyfta estetisk tandvård till en ny nivå, förutspår Dr. Gürel.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se

Kakor

På sacd.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera optimalt för användare. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats. Klicka på knappen för att godkänna våra förutsättningar.