fbpx

“The illusion of Natural Aesthetics. Advanced concepts in shade selection and layering”​

med Dr Frank J. Milnar, USA | 13-14 mars 2015, Stockholm

Det blev en Hands-on med en mycket engagerad föreläsare. Det var en stark konkret prägel på kursen, där Dr Milnar var mycket noga med att överföra sin kunskap till fullo. Alla deltagare lämnande kursen med nya säkra kunskaper.​

Dr Frank J. Milnar har en examen från tandläkarhögskolan vid University of Minnesota. Han är en ackrediterad medlem i AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry och medlem i AACDs ackrediteringskommitté . Dr Milnar driver en praktik på heltid i St Paul , Minnesota som är inriktad på utseenderelaterad tandvård. Han har publicerat ett flertal artiklar om direkt applicering av compositer, val av färgnyans och porslinsmaterial.

Han är vidare är på medlem i redaktionella expertpaneler för flera tandläkartidskrifter. Dr Milnar är en av grundarna av Minnesota Academy of Cosmetic Dentistry och föreläser ofta för tandläkare inom den amerikanska militären men även internationellt om direkt compositfyllning , val av färgnyans och porslinsmaterial. Tidningen Minneapolis / St.Paul Magazine har röstat fram honom som Top Dentist och valt in honom i Top Dentist Hall of Fame de senaste fem åren. Är vald av tidningen Dentistry Today som en av 100 tandläkare som bidrar till tandläkarutbildningens utveckling.

Dr Frank J Milnar berättade själv om sin föreläsning på en video innan föreläsningen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

M.I.P.

Mattias Larsson Aqua Dental, Stockholm mattias.lasrsson@aquadental.se

M.I.P.

Hossam Amer T4 ConfiDent, Hässleholm admin@t4confident.com

M.I.P.

Patrik Bargiel Tandvården Teleborg, Växjö bargielpatrik@hotmail.com

M.I.P.

Ulrika Nibble
Vasa Viktoria Tandvård, Göteborg
ikanibble@gmail.com

M.I.P.

Anders Axelsson
Österports Tandvård, Visby
anders.axelsson@ptj.se