Arkiv

Debra Engelhardt Nash

Debra checkade av listan

Patienter måste trivas på mottagningen och personalen måste vara en del av en kultur som välkomnar patienter, enligt kurshållare Debra Nash, USA, som nyligen föreläste för SACD.

LÄS MER »

Elisabeth Rasmusson ny president för SACD

1 juli tillträder tandläkare Elisabeth Rasmusson som ny president för SACD – Swedish Academy of Cosmetic Dentistry. Elisabeth har varit med i SACD:s styrelse sedan 2016. Hon har sin praktik på Götaplatsen i Göteborg.

LÄS MER »

Hugh Flax berättar

”Min mor var väldigt orolig över att gå till tandläkaren. Hon fann en utmärkt tandläkare, som tyvärr inte var den mest tekniskt begåvade. Han var väldigt bra med sina patienter…

LÄS MER »

Hugh Flax intervju

Hugh Flax intervju En fantastiskt spännande titel: A Two-Day Journey on Making Smiles Beautifully White and Pink Balanced – with Laser Speed – Berätta lite

LÄS MER »

SACD 2017-2018 Ny styrelse och nya kurser!

Välkommen till ännu ett år med SACD. Förra året fyllde vi 15. Nu marscherar vi raskt vidare mot 20 och 25. Att hyra in världens bästa föreläsare inom kosmetisk tandvård vårt mål. Vi startar starkt med Dr Hugh Flax, USA i mars, och spurtar i oktober med italienska duon Luca Dalloca och Roberto lafrate.

LÄS MER »